Lil Wayne

8. září 2007 v 11:27 | Íjáček |  ♪ HoP HiP...NeBo HiP HoP? ♪
Vlastním jménem Dwayne Michael Carter. Narodil se 27. září 1982 (btw. já jsem 26.září :-D) v New Orleans. Jako velmi mladý se stal nováčkem na nahrávací společnosti Cash Money, kterou vlastní rapper Baby, známý též jako Birdman.
Diskografie:
Tha Black Is Hot
Vydáno: 2.listopadu 2005
Pozice v hitparádě: #3 USA
Prodáno v USA: 2,1 miliónů
Lights Out
Vydáno: 19.prosince 2000
Pozice v hitparádě: #16 USA
Prodáno v USA: 1,7 miliónů
500 Degreez
Vydáno: 23.července 2002
Pozice v hitparádě: #6 USA
Prodáno v USA: 1 milión
Tha Carter
Vydáno: 29.července 2004
Pozice v hitparádě: #5 USA
Prodáno v USA: 2 milióny
Tha Carter II
Vydáno: 6.prosince 2005
Pozice v hitparádě: #2 USA
Prodáno v USA: 3,9 miliónů
A nechybí ani videjko :) Snad se vám bude líbit, když jsem ho tak pracně hledala :)
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama